top of page

ENGAGEMANG

Vi på Projektstyrning Syd är stolta över att göra en positiv skillnad i samhället genom vårt engagemang för välgörenhet och samhällsbyggnad. Genom att stödja olika organisationer och initiativ genom bidrag strävar vi efter att bidra till en mer rättvis och hållbar värld.

 

Vårt företag ser det som en viktig del av vårt ansvar att använda våra resurser för att hjälpa till där det behövs som mest. Genom att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer och samhällspartners kan vi adressera en mängd olika utmaningar, från att främja utbildning och hälsa till att stödja miljöskydd och samhällsutveckling.

Vi är övertygade om att genom att investera i samhället kan vi skapa en positiv inverkan på människors liv och bidra till att bygga en mer inkluderande och hållbar framtid för alla. Vi är tacksamma för möjligheten att kunna bidra till välgörenhetsarbete och ser fram emot att fortsätta vårt engagemang för att göra skillnad där det behövs mest.

Noll Tolerans mot Mobbning arbetar mot alla former av mobbning. Vår grundidé är att producera och distribuera utbildningsmaterial kostnadsfritt till alla grundskolor i Sverige.

Aktiv Skola

Framtiden börjar i klassrummet. Ett självklart val för oss att stödja Aktiv skolas arbete för en bättre skola.

Malmö Redhawks

Vi är stolta brons sponsors till Malmö Redhawks

Golf Klubb?

Att slå ett slag för sin hemmaklubb. 

bottom of page